DOORS CLUB Str. Traian, nr. 68A
Turn the lights  
Happy Hours: zilnic intre orele: 08.30 – 15.00
Turn the lights  

Doors Club reînvie atmosfera Costineștiului de odinioară

25 august 2017 ora 18:00 Pret: 70 lei

În zilele de 25 și 26 august, la White Horse Rock'n Roll Costinești va avea loc Ediția I a FOLKFest REMEMBER Costinești.

Acest festival reprezintă un proiect ce își dorește să readucă în atenția publicului povestea boemă a Costineștiului de altădată, vremuri în care folkul și atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinație obligatorie a vacanțelor pe litoralul românesc.

FOLKFest REMEMBER Costinești are ca invitați pentru cele două zile de recitaluri artiști de top ai muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără Zahăr, Țapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk & Rock Company, Laurențiu Marinescu.

Pe timpul zilei, FOLKFest REMEMBER Costinești propune publicului mese rotunde/ dezbateri despre atmosfera Costineștiului de odinioară și personalitățile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineștiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitații festivalului); concursuri de epigrame/ catrene; o expoziție de caricaturi/ grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrășcan; concursul și expoziția de artă fotografică având ca punct de referiță imaginile Costineștiului de altădată.

În egală măsură, participanții la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 si 26 august, să se bucure de diverse activități recreative în cadrul complexului White Horse Rock'n Roll Costinești, unde sunt amenajate spații pentru tenis de masă (6 mese disponibile) și billiard (11 mese disponibile).

După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invită publicul larg la două nopți de muzică anii ’70-’80-’90, nopți de distracție, în care cei curajoși vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregătite.

Vă așteptăm, așadar, pe 25 și 26 august, la FOLKFest REMEMBER Costinești - un proiect ce își propune reînvierea Costineștiului de odinioară!

Abonamentele pentru FOLKFest REMEMBER Costinești vor fi puse în vânzare la prețul de 70 de lei pe www.iabilet.ro și la sediile Doors Club Constanța (Str. Traian 60A) și White Horse Rock’n Roll Costinești. Info la tel.: 0763 66 16 22, pe pagina de facebook a evenimentului FolkFest Remember Costinesti https://www.facebook.com/events/498228850568937/?fref=ts

și pe  www.doorsclub.ro

Evenimente Trecute

04-08-2017 OUT OF DOORS FEST - Ediția a V-a, 4 și 5 august, White Horse Rock'n Roll Costinești
14-07-2017 Concert BUCOVINA la White Horse, în Costinești
28-05-2017 Apolodor @ Doors Club
28-05-2017 Novecento vs. Claudiu Bleonț