DOORS CLUB Str. Traian, nr. 68A
Turn the lights  
Happy Hours: zilnic intre orele: 08.00 – 15.00
Turn the lights  

There are things known and things unknown and in between are the DOORS. Jim Morrison

For all Rockers and Rollers to enjoy

Deschide “ Usile” unui loc in care muzica vorbeste in orice colt te-ai uita. Trage un scaun, aseaza-te confortabil si bucura-te de ce suntem mandri sa iti oferim. Iti recomandam mixul nostru intre prietenie, degajare si profesionalism pe care il aplicam in tot: design, muzica si bauturi.

Lose your dreams and you might lose your mind. Mick Jagger

Once inside Press Rec Button for New Memories

Pentru ca iti va ramane imprimata aroma cafelei noastre, gustul pranzului perfect, piesa pe care ai auzit-o in timp ce savurai o bere, concertul la care poate ai ajuns din intamplare sau noaptea in care ai dansat cum n-ai mai facut-o de mult.

If it's illegal to rock and roll, throw my ass in jail! Kurt Cobain

Doors Club – un succes de nimeni anticipat

Era primul articol din presa locala despre concertul-deschidere sustinut de Harry Tavitian in cadrul noului local jazz/blues/rock din Constanta atipica si abulica a anului 2006.

I won't be a rock star. I will be a legend. Freddie Mercury

De ce Doors ?

Nu se stie sigur daca dragostea pentru ritmurile rock si versurile salbatice ale lui Morrison, sau impactul celor 6 usi de la intrare, au dat denumirea noului club rock de la malul marii, dar cu siguranta o combinatie intre cele doua motive a dat nastere a ce urma sa fie cel mai "diferit" loc din Constanta.

A fost nevoie de entuziasm si implicare pentru ca, in scurt timp, Doors-ul sa devina un loc foarte frecventat de catre constanteni, care au prins gustul unei "altfel'' de muzici decat cea cu care era obisnuit orasul pana in momentul acela. Atmosfera degajata si produsele de calitate te indemnau sa revii in fiecare zi.

Music can change the world because it can change people. Bono

Doors Club – Live Action

Secretul este sa oferi ceea ce iti doresti sa primesti. Ne-am dorit dimineti fericite si am creat Happy Hour, intre 8:00 si 15:00, orele in care te bucuri de un ceai sau o cafea la un pret mai mic. Ne-am dorit muzica LIVE si am adus pe scena artisti de top precum Ada Milea, Harry Tavitian, Florin Chilian, Ducu Bertzi, Ioan Gyuri Pascu Mircea Vintila si multi altii. Dupa patru ani in care am legat prietenii cu cei care ne impartaseau gusturile am realizat ca spatiul acela cald si primitor a devenit neincapator.

A fost nevoie de o pauza de un an in care am construit acel loc de care aveam toti nevoie. Am redeschis in 2011, intr-un spatiu de 3 ori mai mare, mai modern si mai "cool" decat orice era pe piata constanteana la ora respectiva.

Astazi, Doors Club este una dintre cele mai bune locatii de evenimente LIVE din tara. Pe scena noastra au urcat cele mai mari nume ale muzicii autohtone dar si artisti internationali - Mr Big, Iyeoka, Zdob si Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Nicu Alifantis, Cargo, Alternosfera, Suie Paparude, Vita de Vie, Omul cu Sobolani, Vunk, Vama si multi altii.

I'm a born entertainer. When I open the fridge door and the light goes on, I burst into song. Robbie Williams

Doors Club

Un spatiu socio-cultural inedit ce imbina intr-un mod original manifestarile sociale cu cele culturale si artistice.

De aceea am adunat o ''gasca'' ce creeaza curente si imparte idei. In fiecare saptamana, zeci de constanteni se aduna la Filmul de Miercuri, proiectul de cinemateca organizat de Miscarea Culturala Constanta, gazduim in mod frecvent expozitii de fotografie, pictura si lansari de carte.

There are things known and things unknown and in between are the DOORS. Jim Morrison

Doors Club - implicat in proiecte sociale si nu numai.

In nenumarate randuri ne-am aratat interesul fata de cauzele sociale din jurul nostru prin sustinerea unor campanii caritabile in urma carora am contribuit la strangerea de fonduri pentru acestea. Amintim campania Music for Autism din 2012 si 2013, campania Daruieste Bucurie din 2014, campania Tineri Merituosi Descopera Romania din 2014.

JOIN THE #DoorsClub